Een keuken met kastdeuren en werkbladen gewrapt in levendige kleurenfolie, waardoor een vrolijke en moderne uitstraling ontstaat.

Keuken Wrappen in Kleuren: Wat Kost Dat?

Is je keuken toe aan een frisse nieuwe look? Overweeg dan eens om je keuken te wrappen in levendige kleuren!

Wrapping is een geweldige manier om je keuken snel en betaalbaar te transformeren, zonder de kosten en de rommel van een volledige renovatie.

In dit artikel gaan we dieper in op alles wat je moet weten over het wrappen van je keuken in kleuren, inclusief waarom het zo populair is, hoe je het zelf kunt doen, en enkele inspirerende ideeën om je op weg te helpen.

Wil je een keuken laten wrappen in kleur? Vraag dan een offerte aan.

Vragen of snel contact? Bel ons: 030-2072024

Waarom Keuken Wrappen in Kleuren?

 1. Persoonlijke Uitstraling: Door je keuken in kleuren te wrappen, kun je een persoonlijke en unieke uitstraling creëren die perfect past bij jouw smaak en stijl.
 2. Levendigheid: Kleurrijke keukens brengen vreugde en levendigheid in je huis, waardoor koken en tijd doorbrengen in de keuken nog leuker wordt.
 3. Flexibiliteit: Met wrapping kun je gemakkelijk van kleur veranderen als je smaak of voorkeuren in de loop van de tijd veranderen, zonder dat je alles opnieuw hoeft te doen.
 4. Betaalbaarheid: Het wrapproces is veel goedkoper dan het vervangen van alle kasten, werkbladen en apparaten in je keuken, waardoor het een budgetvriendelijke optie is voor een make-over.

Ontdek alles wat je moet weten over keuken wrapping.

Hoe Kun je Je Keuken Wrappen in Kleuren?

 1. Voorbereiding: Reinig de oppervlakken van je keuken grondig en zorg ervoor dat ze volledig droog zijn voordat je begint. Verwijder ook alle handgrepen en andere hardware die het wrapproces kunnen verstoren.
 2. Folie selectie: Kies hoogwaardige zelfklevende vinylfolie in de gewenste kleur(en) voor je keuken. Overweeg om meerdere kleuren te combineren voor een meer dynamische look.
 3. Aanbrengen van de folie: Begin aan één kant van je keuken en werk geleidelijk naar de andere kant toe, waarbij je luchtbellen en rimpels voorzichtig gladstrijkt terwijl je gaat. Een folie-applicator en een warmtebron, zoals een föhn, kunnen hierbij van pas komen.
 4. Afronden: Snijd overtollige folie af langs de randen van je kasten, werkbladen en apparaten en bevestig de randen stevig. Monteer ten slotte de handgrepen en andere hardware weer op hun plaats.

Inspirerende Ideeën voor Je Kleurrijke Keuken

 • Pasteltinten: Creëer een zachte en rustgevende sfeer met pastelkleuren zoals mintgroen, babyblauw of lichtroze.
 • Felle kleuren: Maak een statement met levendige en energieke kleuren zoals geel, oranje of kobaltblauw.
 • Contrastkleuren: Combineer contrasterende kleuren zoals zwart en wit, blauw en geel, of groen en paars voor een gedurfde en eigentijdse uitstraling.
 • Kleurverloop: Gebruik folie met een kleurverloop voor een subtiele en verfijnde overgang tussen verschillende kleuren in je keuken.

Wat kost een keuken in kleur wrappen?

Het wrappen van je keuken in kleuren is een fantastische manier om je interieur een levendige en persoonlijke touch te geven.

Met een beetje creativiteit en de juiste materialen kun je een keuken creëren die perfect past bij jouw smaak en stijl, en dat alles zonder het gedoe van een volledige renovatie.

Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en geef je keuken de make-over die hij verdient met kleurrijke wrapping!

Advies of onze hulp nodig? Vraag een offerte aan bij keuken laten wrappen.

Vragen of snel contact? Bel ons: 030-2072024

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven