Een keuken met kastdeuren en werkbladen gewrapt in een realistische houtlookfolie, met een warme en uitnodigende sfeer.

Keuken Wrappen in Houtlook: Een Warme en Stijlvolle Makeover

Ben je op zoek naar een manier om je keuken een warme en stijlvolle uitstraling te geven? Overweeg dan eens om je keuken te wrappen in een houtlook!

Deze populaire techniek biedt een eenvoudige en betaalbare manier om je keuken een make-over te geven, zonder de kosten en het gedoe van het vervangen van alle kasten en werkbladen.

In dit artikel gaan we dieper in op alles wat je moet weten over het wrappen van je keuken in een prachtige houtlook, inclusief waarom het zo geweldig is, hoe je het zelf kunt doen, en enkele inspirerende ideeën om je op weg te helpen.

Wil je een keuken in houtlook laten wrappen? Vraag een offerte aan.

Vragen of snel contact? Bel ons: 030-2072024

Waarom Keuken Wrappen in Houtlook?

 1. Natuurlijke Warmte: De houtlook voegt een natuurlijke warmte en gezelligheid toe aan je keuken, waardoor het een uitnodigende en comfortabele ruimte wordt waar je graag tijd doorbrengt.
 2. Stijlvolle Uitstraling: Hout heeft een tijdloze en stijlvolle uitstraling die perfect past bij verschillende interieurstijlen, van rustiek tot modern en alles daartussenin.
 3. Betaalbaarheid: Het wrappen van je keuken in houtlook is veel betaalbaarder dan het vervangen van alle kasten en werkbladen door echt hout. Je kunt dezelfde esthetiek bereiken voor een fractie van de kosten.
 4. Veelzijdigheid: Met houtlookfolie kun je kiezen uit verschillende houtsoorten, kleuren en texturen, waardoor je je keuken volledig kunt aanpassen aan jouw smaak en stijl.

Met deze tips wrap je een keuken zelf.

Hoe Kun je Je Keuken Wrappen in Houtlook?

 1. Voorbereiding: Reinig de oppervlakken van je keukenkasten en werkbladen grondig en zorg ervoor dat ze volledig droog zijn voordat je begint. Verwijder ook alle handgrepen en andere hardware die het wrapproces kunnen hinderen.
 2. Folie selectie: Kies hoogwaardige zelfklevende vinylfolie in de gewenste houtlook voor je keuken. Zorg ervoor dat je genoeg folie hebt om alle oppervlakken te bedekken.
 3. Aanbrengen van de folie: Begin aan één kant van je keuken en werk geleidelijk naar de andere kant toe, waarbij je luchtbellen en rimpels voorzichtig gladstrijkt terwijl je gaat. Een folie-applicator en een warmtebron, zoals een föhn, kunnen hierbij van pas komen.
 4. Afronden: Snijd overtollige folie af langs de randen van je kasten en werkbladen en bevestig de randen stevig. Monteer ten slotte de handgrepen en andere hardware weer op hun plaats.

Inspirerende Ideeën voor Je Houtlook Keuken

 • Eikenhout: Kies voor een warme en klassieke uitstraling met eikenhouten folie, perfect voor een rustieke of traditionele keuken.
 • Walnoothout: Voeg een vleugje luxe toe aan je keuken met walnoothouten folie, ideaal voor een elegante en verfijnde uitstraling.
 • Teakhout: Ga voor een exotische en tropische sfeer met teakhouten folie, perfect voor een moderne en eigentijdse keuken.

Wat kost een keuken laten wrappen in houtlook?

Het wrappen van je keuken in een prachtige houtlook is een geweldige manier om je interieur te transformeren en een warme en stijlvolle sfeer te creëren.

Met een beetje creativiteit en de juiste materialen kun je je keuken omtoveren tot een ruimte die perfect past bij jouw smaak en stijl.

Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en geef je keuken de make-over die hij verdient met een prachtige houtlook!

Vragen of snel contact? Bel ons: 030-2072024

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven